Loading…

Профилактика климатик

Профилактика с машина, което включва източване на фреона, вакуумиране на системата, смяна на маслото и наливане на фреон.
Ако се налага, доливането на фреон се заплаща допълнително!

Прочети още

Реглаж на фарове

Извършва се с професионална немска машина “Hella”. Промоционалните цени важат както следва: За леки автомобили – 10лв.; за друг вид превозни средства – 15лв.

Прочети още
  • 0
  • 1

Компютърна Диагностика

Автосервиз “Atsalov Auto” разполага със съвременно оборудване и оригинален сервизен софтуер на BMW, Mercedes, Audi/Volkswagen и други. Предлагаме Ви широка гама от услуги, свързани с поддръжката и подобрението на Вашия автомобил – от всички видове ремонти, обслужване, диагностика и кодиране на нови модули до закупуване на всякакъв вид авточасти – оригинални и алтернативни.

Професионално отношениe и най-високо качество

Вие ще можете да разчитате на висококвалифицирания персонал, а нашите механици ще бъдат винаги на Ваше разположение. Благодарение на дългогодишния ни опит сме сигурни, че качеството на нашата работа ще бъде на европейско ниво. Наше задължение е постоянно да следим световните новости и иновации в света на автомобилите и да предлагаме на Клиентите ни решения за по-добър комфорт.

Сервизно обслужване

Смяна на масла, филтри и всички други видове консумативи с продукти от доказан произход.

Ремонтни работи

Ремонт и отстраняване на проблеми по двигател и ходова част.

Диагностика и софтуер

Пълна компютърна диагностика и кодиране на нови модули и екстри с лицензиран софтуер от BMW, Mercedes, Audi/Volkswagen и други.

Сервизен бюлетин

Бъдете в крак с всички актуални промоции и информация за Вашия автомобил.

За контакти

Пловдив, 4004, ул. Владая 8, (автосервиз Тракия)

+359 888 926 546 – Красимир Ацалов, управител

+359 877 926 546 – Светли Иванов, приемчик

info@atsalovauto.com

FacebookTwitterG+